torsdag den 2. august 2007

32. dag – torsdag den 2. august 2007

Hvis det var A-dag igår, så er det B-dag idag

B-dag betyder ikke at man kan sove længe, tværtimod!
Telefonen ringer og man hører ”the time is now 3:45, this is your wake-up call” - hvorfor mon jeg har fornemmelsen af at være på arbejde.

B er for ballon, og børnene og jeg skal ud og flyve i luftballon lige øst for Cairns i et område omkring Mareeba. Efter en times kørsel er vi ved launchsitet, og vi ser flere balloner blive sendt afsted i mørket. Da det bliver vores tur, hopper vi ombord og stiger lige så stille op til trætop-højde og glider langsomt hen over bushen. Vi kommer også op i højden for lige at få et panaramaview, men ingen tvivl om at det er mest spændende at flyve lavt og se kænguruer og papegøje i deres rette element. Og når jeg siger lavt – så er det så lavt, at vi jævnligt skal hæve ballonen for at komme over træer og et-etageshuse. Vi krydser blandt andet også Barron River og ser enkelte marker med macademia nødder.

Hvad der kommer op, skal også ned og vores landing(er) foregik mellem en lade og en sukkerrørsmark. Med mine øjne kunne det godt have set ud som om at piloten ville lande før laden, -fortrød og hævede ballonen over taget og satte den anden side halvejs mod sukkerrørsmarken. Landingerne var i for sig bløde nok, intet at klage over der. Men havde jeg lavet samme antal landinger, havde det kostet landingsøl til en hel besætning.

Bagefter er vi med til at pakke ballonen sammen og kører derfra til morgenmadsarrangementet. Vi får morgenmad ved en nedlagt lade ude i midten af ingenting, omgivet af termitbo og en smule kvæg. Ganske hyggeligt og god morgenmadsbuffet. Vi er hjemme kl.11 på hotellet.
Check iøvrigt dette link. http://www.hotair.info/index.php?pageId=100&id=13786&start=0&lightbox_page=&search_mode=

Imens har Kristina pakket vores værelse sammen og checket ud fra hotellet. Det føles altid lidt underligt, når man har forladt sit hotelværelse – især som i dag, hvor vi først skal forlade Cairns til aften – næsten hjemløs. Heldigvis finder vi en dejlig hyggelig café nær ved hotellet, hvor vi spiser frokost og bliver hængende – skriver blog og ungerne postkort til deres klasse. Og så har vi naturligvis også været forbi posthuset for at sende guidebøger hjem, som vi ikke længere har brug for – sko og andet godt.

Vi skal også nå en gave til Janni – hun har fødselsdag på mandag. Det er ikke så nemt, da Janni har alt – siger hendes datter i hvert fald.
Kl. 20.00 i aften flyver til Melbourne for at besøge Janni, Andy, Carina og Marc. Det bliver hyggeligt – vi glæder os alle. Vi lander godt nok lidt sent – cirka 23.20 så det bliver vist bare et pick-up og så hjem og i seng.

Ingen kommentarer: