lørdag den 10. juli 2010

USA 8/7 Whidbey Island



Torsdag den 8. Juli 2010

Shopping shopping shopping – turen gik til Premium Outlet ved Seattle. Karsten fik fornøjelsen af alle pigerne og Mathias. Ungerne fik gjort nogle rigtig gode køb, så nu er sommergarderoben vist helt intakt.

Hjemme på basen fik Karsten og jeg købt en ny GPS. Det kunne bedre betale sig end at bøvle med en upload af et nyt kort til vores gamle frøken Garmina.

Om aftenen var vi alle ude og spise i Coupeville en mindre by cirka 20 minutters kørsel nord for Oak Harbour. Hyggelig restaurant og rigtig god mad – en lille gåtur rundt i byen og ud på molen, hvor drengene kunne få løbet lidt rundt.

Tilbage på Thorberry Drive var nabo pigerne rigtig glade for synet af Mathias, Jackson og Benjamin. Karsten og jeg prøvede at finde overnatningsmuligheder i henholdsvis Seattle og Vancouver, men tilsyneladende var Susanna stadig på business, så vi besluttede at gemme Vancouver til en anden gang. Men af uransagelige grunde var alle hotelværelser udsolgt hele weekenden i Seattle, så gode råd var dyre. Ah ikke så rart – men som Ida siger ”you guys are pro travellers”, så vi besluttede at køre til Seattle og prøve at finde et hotelværelse. Både Karsten og jeg sov vist lidt mindre roligt denne nat.

Ingen kommentarer: