mandag den 12. juli 2010

USA 11/7 Seattle til Florence



Søndag den 11. Juli 2010

Jeg har lovet Mathias en tur i fitness centret på hotellet, så vi står op kl. 8 for at træne. Desværre er der fuldt optaget om morgenen, så Mathias bliver nødt til at springe træningen over, da man faktisk skal være 18 år for at benytte faciliteterne. Jeg når 1 time i træningscentret, hvilket er dejligt. Desværre tyder det på, at jeg har fået mig en skade i mit højre knæ, så ingen løbetræning men også dejligt at tage 7,5 km på cross træneren med udsigt til Mount Rainier og hele Seattle by fra 35. etage.

Vi finder en hyggelig morgenmadsbiks rundt om hjørnet og får nogle gode breakfast sandwiches. Tilbage til hotellet for at checke ud og kl. 11 kører vi ud på highway 5 sydpå. Heldigvis har vi jo fået selskab af frøken Garmina 2, så det bliver lidt nemmere at finde rundt. Vi finder hurtigt efter Aberdeen ud på highway 101, som går langs vestkysten ned til Californien.

Vi må nok indrømme, at vi har været lidt naive angående kørslen. Det tager længere tid at komme frem, end vi umiddelbart havde regnet med, da terrænet er meget bjergrigt – men fantastisk smukt. Vi kører igennem ganske små byer med 350 indbyggere til lidt større byer, smukke skove med 20 meter høje træer, klipper og Stillehavet på vores højre side. Et smukt sceneri som vi bliver nødt til at stoppe op og kigge nærmere på adskillige gange på udsigtspunkterne. Ida hvis du synes, at Deception Pas er smukt, så skulle du køre denne tur på highway 101 i Washington og Oregon state.

Vi tanker op med frugt undervejs og springer frokosten over – Starbucks serverer kaffen og Karsten falder i snak (det gør han jo tit) med en anden mand, som står og venter på sin the. Han spørger os, hvor vi kommer fra, og da vi fortæller, at vi kommer fra Danmark fortæller han, at han rejst igennem København på vej til Rom. Aftensmaden bliver serveret på Burger King (vores første besøg på en fastfood restaurant) og natten bliver spenderet i Florence cirka 600 km syd for Seattle, som var vores udgangspunkt.

I morgen tager vi endnu et solidt hug af vestkysten og håber på at se de 1000 år gamle Redwood oaks – og måske når vi helt til San Francisco – hvem ved…

Godnat til jer alle – og til lykke med fødselsdagen Carina J

Ingen kommentarer: