lørdag den 10. juli 2010

USA 7/7 Whidbey Island



Onsdag den 7. Juli 2010

Efter en hyggelig morgenmad i vores værelse på The Navy Lodge med udsigt til markerne og bugten med lystbådehavnen lige nedenfor, tog vi ned til familien på Thorberry Drive. Ida havde arrangeret, at vi skulle en tur til Langley – en lille hyggelig by ved kystlinien. Men før det fik vi lige en hurtig rundtur på basen med Greg. Karsten og Greg fandt hurtig hinanden og munden stod ikke stille på de 2 herrer - og gæt hvad emnet var…. Det er sjovt at se, hvordan militæret virkelig passer på deres ansatte. På basen er der jo alt, hvad man har brug for for at få sit liv til at fungere – biograf, supermarkedet, fitness center, restauranter, boliger m.m. I alle forretningerne har man ret til at købe ind uden moms, når man er ansat i militæret.

Langley viser sig fra sin bedste side. Vejret er fantastisk og faktisk så griner vi lidt af, hvor hysterisk metereologen er på nyhederne om morgenen, når han siger, at man i dag skal have solbriller på. Det viser sig, at vi er super heldige med vejret. Seattle og området her er kendt for deres regnfulde vejr og så ”the grey” som Ida siger. Ja faktisk så får alle børn ekstra vitamin D pga. manglen på sol i området. Men vejret viser sig som sagt fra sin allerbedste side, og temperaturen når 91 F.

Om aftenen spiser vi alle på Thornberry Drive og igen i aften er vi lidt jetlagget, så vi tager tidligt hjem og sover. Men inden når Mathias at tænde et par amerikanske teenage pigers hjerter, da han og drengene har vandkamp ude på den fælles legeplads. Ida fortæller, at efter at vi tog tilbage til lodgen om aftenen, kom pigerne og spurgte efter ham. Kristina drister sig ud på turens første løbetur – 8 km i blændende solskin over det smukke landskab.

Ingen kommentarer: