onsdag den 28. juli 2010

USA 27. juli 2010 - Miami Beach

Tirsdag den 27. juli 2010 - Miami Beach

Vækkeuret ringer kl. 04.30 - vi skal ud og flyve i dag. Kl. 05.08 sidder vi alle i bilen - vores dejlige Kia Sorrento, som vi skal aflevere hos National på vejen - og kl. 07.50 skal vi flyve med American til Miami. Vi nåede at tilbringe 2950 miles i selskab med Kia´en. Det går alt som planlagt - og heldigvis volder det ingen problemer at aflevere bilen. Vi har jo en skade på den, som vi tog hånd om med det samme, men derfor er det altid lidt interessant at se, om det giver problemer, når man skal aflevere den. So far so good...

Det går også rimelig smertefrit med resten af rejsen. American er klart et bedre flyselskab end United - dog kommer det bag på os alle, at når vi checker ind, så skal vi betale ekstra for hvert stykke bagage, vi skal have med på flyveren. Det blev så lige kr. 450,- ekstra oven i flybilletterne.

Da vi kommer til Miami beslutter vi os for at leje bil igen, men National har simpelt hen ikke flere biler at leje ud, så vi finder en erstatning for Kia´en hos Budget. Dejligt at have sin egen bil så har man ligesom sit eget, når nu vi kun er hvert sted cirka 2 dage af gangen.

Hotellet er som nævnt tidligere et crew hotel, som ligger ved Miami Beach. Det tager kun 30 minutter at køre derud fra lufthavnen. Arkitekturen er helt anderledes her i Miami end i de andre stater, hvor vi har været - husene er meget høje og typisk malet i pastel farver. Der er palmer og masser af vand. Hotellet ligger lige ud til stranden - en stor og dyb pool til glæde for de andre, frisør, fitness, en akupunktør som har specialiseret sig i flyvende og deres kropslige udfordringer og sidst men ikke mindst - et vaskeri. Fantastisk - så slipper vi for at sidde på et vaskeri alle 4 og vente - men her kan sætte en vask over og gå op på værelset. En luksus til daglig derhjemme som man nu sætter pris på. Der er en sjov stemning her på hotellet, da det jo kun er flyende, som bor her. Der er dog 2 andre børn på hotellet, da man som flyvende også kan komme her off duty - og til meget favourable priser. Det er indrettet i art deco stil og hvis man kigger efter i hjørnerne er det lidt træt, men stemningen er fin.

Vi spiser aftensmad på en lille café over for hotellet. Tilbage på hotellet er det tid til dagens pool tur.

Og mere tror jeg så ikke, at vi når i dag. Vi voksne er lidt trætte efterhånden, så jeg satser på lidt afslapning nu. Måske har vi gabt over lidt for meget denne gang, da vi alle er enige om, at vi nok skulle have planlagt lidt anderledes og lagt lidt flere dage ind i San Francisco og Seattle og så springe Miami over. Vi overvejer, hvis hotellet er godt i Key West, at tage et par dage mere der, så vi får lidt mere kontinuitet. Under alle omstændigheder undersøger vi lige nu, hvor vi kan svømme med delfiner - et stort ønske hos os alle, som vi aldrig har fået opfyldt på alle vores rejser, så måske bliver dette indfriet på turen.

Over and out herfra - sov godt...

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej håber I får indfriet ønsket om at svømme med delfiner, det må være sjovt;-)Fortsat god tur til jer alle 4 fra p&A

Ulla sagde ...

Ja, jeg er næsten lige stået op, til en dejlig solskinsdag. Jeg vil checke Vatnavej idag, nyde en have her der næsten er ukrudtsfri. Nyd den sidste ferietid I har, håber det med sælerne kan blive til noget. Det kunne jeg også godt tænke mig. Måske er jeg heldig og når det.
Kærlig hilsen til jer alle
Mormor