onsdag den 21. juli 2010

Mandag 19. juli 2010 - Universal Film Studios Hollywood



Mandag den 19. Juli 2010 – Universal Film Studios Hollywood

Uha, vækkeuret ringer kl. 07.30 – tidligt når man har ferie. Vi er alle lidt flade og hopper ikke ligefrem ud af sengen. Men alligevel lykkedes det os alle at være køreklar med lidt morgenmad i bilen på vej til Universal Film Studios kl.08.30. Vi har været så uorganiserede, at vi har glemt at skrive adressen ned, men frøken Garmina 2 hjælper os som sædvanlig. Vi søger blot på Universal Film Studios og hun finder vejen til os. Endnu en gang har hun været en god investering.

Kl. 9 har vi bilen parkeret og på vej hen til parken. Vi har betalt en del ekstra for at få et front line pas, hvilket betyder, at man får et skilt om halsen, som man viser til den medarbejder, som står ved hver attraktion, og så kommer man som sagt foran køen. Kristina har svært ved den konstruktion. Det føles ikke rigtigt, at alle de andre skal stå timevis i kø – og så går vi andre bare forbi dem. Men det kommer til at være en rigtig god investering, da køerne bliver meget lange som dagen går.

Vi starter med en Studio Tour, hvor man bliver kørt i busser igennem Universals filmstudier/scener/lydstudier, hvilket er en rigtig spændende tur. Det er fantastisk at se alle kulisserne og bagefter se klippene fra de film, hvor kulisserne er blevet brugt. Vi får lov til at prøve 3-D med bl.a. Jurassic Parc og King Kong – helt utrolig livagtigt. Eller da vi bliver kørt ind i et lydstudie med bussen, hvorefter dørene lukker og vi får lov til at opleve, hvad det lydstudie kan levere – med jordskælv, biler der kommer kørende ned i hovedet på os, eller et tog som kommer direkte imod os – fantastisk. Tricks om hvordan biler sprænger i luften, vandmasser som kommer mod os og jeg kan blive ved. Virkelig spændende at komme bag kulisserne – og vi kører i cirka 1 time igennem kulisserne til bl.a. Desperate Housewifes på Wisteria Lane, Psycho og jeg kan blive ved.

Men Universal er også en theme park, hvilket betyder, at der er masser af underholdning og attraktioner ligesom i Tivoli. Et vanvittigt stunt show med vandscootere, fald fra 10 m, ild og sågar en flyver eller 3-D oplevelser med Simpson eller Shrek, ja der er timer af underholdning. Og midt i det hele dukkede Marilyn Monroe op med 4 showpiger og sang bl.a. Diamonds are a girls best friend. Eller en introduktion til special effects i et meget underholdende og lærerigt show – og Frikke som blev fotograferet med en skuespiller fra CSI. Ja en rigtig god dag som Mathias sagde, da vi kørte hjem til hotellet efter at have tilbragt hele dagen i selskab med Universal.

Vi slutter dagen i fitness centret alle 4 – og de 3 andre tager også lige en tur i poolen. Sikke en dag – jeg tror, at vi alle sover godt i nat.

Ingen kommentarer: