mandag den 26. juli 2010

USA 25. juli 2010 - Scottsdale


Søndag den 25. Juli 2010 – Scottsdale

For en gang skyld var familien tidligt oppe, så kl. 9.10 sad vi alle i bilen klar til at sige farvel til Grand Canyon. Vi ventede med morgenmaden, så vi kunne komme hurtigt afsted – men udfordringen er, at der kun er fastfood restauranter langs vejene, så man skal køre ind i byerne for at finde et lidt mere værdigt alternativ.

Af samme grund fik vi først morgenmad kl.11.30 – og sjovt nok var morgenmaden en burger. Ja, det er vist første gang , at vi har prøvet det. Tjeneren viste sig at være ganske uhøflig, så han næsten fik ødelagt hele vores måltid. Men det er vist også første gang, at vi decideret har fået dårlig service i USA.

Ida havde sagt til mig, at Sedona var en hyggelig by, så den tog vi med på ruten. Turen derhen fra Grand Canyon var smuk – specielt de sidste 20 kilometer før Sedona by var en meget smuk rute. Vegetationen har ændret sig til pinjetræer og røde klipper/bjerge samt en flod, som løber i bunden af bjergene. Sjovt at se at da vi nærmer os vores mål Scottsdale, som ligger ved Phoenix, er der ikke længere pinjetræer men kæmpe 3-5 meter høje kaktusser.

Hotellet i Westin viser sig at være et godt valg – der er 43 grader i Scottsdale, og hvad skal man så foretage sig? Der er et større pool-område med en rutsjebane til ungerne og et større loop i skyggen, hvor man kan dase hen på sin overdimensionerede badering, mens strømmen tager én rundt i loopet. Dejligt tidsfordriv selv om jeg synes det måske går lige langsomt nok. Så er det sjovere at være tilskuer til alle de amerikanske familier, som også tilbringer sin ferie her på hotellet.

Da Karsten og Frikke prøver rutsjebanen sker der desværre et mindre uheld, hvilket betyder, at de må trække sig tilbage til værelset. Det betyder så, at Karsten humper rundt nu på nogle tæer, som måske er forstuvede – og Frikke har nogle mærker på ryggen og fik hovedpine. Den er heldigvis væk nu. Så måske skal det være første gang, at Mathias ikke gør brug af vores rejseforsikring.

En lille sjov detalje her fra det varme USA – her har man ikke terrasse varmere men terrasse coolere.

Vi har endnu en dag på hotellet her, før at vi skal flyve til Miami. Hvad der skal ske ved vi ikke endnu – men mon ikke det bliver til en pool dag….



3 kommentarer:

Ulla sagde ...

Kære alle
Håber Karsten kan gå igen uden de store smerter i tæerne. Vi havde en dejlig tur til Fanø smukt vejr, boede på en gl. kro fra 1664. Det værste jeg kan berette om. er at vi sad fast i sandet på stranden v/Sønderho. Nogle flinke tyskere kom og "reddede" os, ved at skovle bilen fri HA. HA. Morsom oplevelse.
Jeg må sige I oplever en masse, tak for alle fortællingerne Kristina. Glæder mig til at se jer helskindet hjemme igen.

Kærlig hilsen til alle
Mor

Anonym sagde ...

Hej alle 4

Rigtig god bedring med tæerne Karsten, og fortsat god ferie, kan I snart rumme flere oplevelser??

Kh A&P

Stendex sagde ...

Kære Ulla, Annette & Peter

Tak for jeres kommentarer - det er så hyggeligt at læse.

Karstens tæer har det bedre i dag - ligeledes har Frikkes ryg.

Og jo vi er ved at være godt mætte. Nu rejser vi jo til Miami i morgen, hvor vi har knap 6 dage, og så er det hjem igen til DK.

Kærlig hilsen
Kristina & Co